Nu är det jul igen

Vi är inne på slutspurten av julveckan. Många har fullt upp att städa, putsa, feja, handla och allt vad man nu vill göra innan jul. Här blir inte många knop gjorda. Haft en period med mer värk än normalt de sista två veckorna så jag kikar på julfilmer på netflix, gosar hund och katt och det är inte fy skam det heller. Riktigt mysigt faktiskt. Även om det blir tråkigt i längden. Vill ju kunna göra en omgång ischoklad men det ska jag sitta och titta på när mannen gör sen. Jag menar,  nån måste ju göra det jobbet också, att titta på nån som fixar och prata och peka 😉img_9804-snickarega%cc%8ardenBild från förra året men vi har snö. Än. Får se om det håller i sig.

Och julens absolut finaste stjärna måste väl ändå vara stjärnanisen. Luktar gott också. Här tillsammans med hela kaffebönor, kryddnejlikor och kanelstänger. Klart bästa fyllningen jag haft i en adventsljusstake och tröttnar aldrig på det.

IMG_4639webbjulstjärnaIMG_4671webadventsgranHäromkvällen med så mycket snö och en hel massa minusgrader. Dagen efter plusgrader och regn.

Jul blir det oavsett väder och jag önskar dig den finaste.

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s