Brun vår och ett knä

Vilken fin morgon vi hade igår. Uppe med tuppen och ute med kameran. Försökte fånga dimman, men får nog öva mer tror jag. Men en uppfriskande morgonpromenad är aldrig fel och pigg och pepp tog jag mig an dagen sen. Och det var  väl tur för idag har det inte blivit många knop gjorda. IMG_1339IMG_1312morgondimmaHar äntligen tagit mig i kragen och gått till sjukgymnasten med mitt knä och om jag inte hade tillräckligt ont när jag kom dit så har jag det nu. Jäklars alltså. De vet allt vart man ska trycka och klämma. Så nu har jag blivit tejpad och ordinerad vila. Så frågade han mig om jag brukar sitta på knä eller huk. Nej, det gör jag inte sa jag. Bra sa han, för du ska inte böja på knät nu på ett tag.

Men vet ni vad jag har upptäckt i eftermiddag?
Jo, jag sitter på knä, i skräddarsits eller på huk. Typ hela tiden. Dessutom vila. Inga promenader en gång. Vilken utmaning jag har framför mig. Så fort jag skulle ha gjort nått idag så har jag kommit på mig med ja just ja.. knät. Så jag har kommit av mig liksom, tappat tempot och haft rent ut sagt skittråkigt. För vad jag än kommit på så har ju det där knät vart i vägen. Förhoppningsvis är det lite bättre redan till veckan. Förhoppningsvis läker det så jag blir bättre på lång sikt.

IMG_1378-gräsandIMG_1394-gräsand

 

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s