Att flyga

Förra helgen var vi till Stockholm mannen och jag. En snabbvisit. Men vi hann äta gott och flyga. Inte jag men han med stort H. Han som alltid tänker ett eller två steg längre än mig och mina snilleblixtar och som är omtänksam och lagat riktigt god middag och fixat med efterrätt igår efter vasaspinningen vi hade på gymmet. 

Här kommer en liten filmsnutt på hur det var att flyga i en vindtunnel. Svårt men så kul var hans sammanfattning. Lyckad födelsedagspresent 🙂


Vasaspinning ja, 

Här är ett hörn i spinningsalen Tappra krigare och vi lottade ut spurtpriser och två vinnare som fick varsin krans. En damklass och en herrklass. Precis som i det riktiga. Det är lång tid, det är svettigt och slitit men så roligt vi har. Tillsammans är vi starka och tillsammans kom vi i mål samtidigt med segraren. Men vilken slutspurt…  🙂

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s