Feng shui tips

Växter gör så mycket för inomhusmiljön. De renar vår luft från kemikalier och höjer luftfuktigheten. De hjälper oss att stressa ner, för när vi plockar in växter efterliknar vi naturen och vem kan stressa mitt i skogen? Om man har växter på arbetsplatser minskar sjukfrånvaron. Utsikt över ett landskap och träd eller stora växter omkring sig gör att patienter minskar behov av smärtstillande och tillfrisknar fortare. T o m en tavla med ett landskap på gör skillnad.lilja-web

Benjaminfikusar och fredskallor är exemplariska att ha i närheten av datorn då de tar bort en del av strålningen. Nasa har forskat mycket om detta och det går att hitta mer info här.

Ett av de bästa tipsen jag kan ge för att höja energin hemma i ett rum är en bukett med blommor. Det känns alltid lite extra lyxigt med en fin bukett och det bästa är att det behöver inte alls vara en dyra blommor. För vem blir inte glad att se några fina blommor på sitt bordIMG_5990-orkideé?

Orkideér är utmärkta att ha i sovrummet då de avger syre även på natten.

Inom Feng shui vill vi undvika torkade, vissna och taggiga växter. Det är bara att känna efter när du ser en blomma? Blir du glad när du ser den eller känner du hur ledsen den är eller hur vass taggarna är?

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s