Att väcka Pelargonierna

För ett par  veckor sen plockade jag upp pelargonierna i ljuset för att väcka dem från vintervilan och klippte ner dem. Pelargonsticklingar kan man plantera direkt i lite såjord men sånt fanns inte hemma så de hamnade i glasvaser, lite här och där där Spotify (katten) inte kan komma åt och på den här bänken har hon inte kommit på att hon kan hoppa upp. Än.img_0573-2-pelargonsticklingar Sen läste jag här om att att stamma upp pelargonier. Jo men nu är det ju så då va att jag.., ja, jag måste ju testa.img_0578dr-westerlund-stampelargon Så jag har ett experiment. En dr.Westerlund. Tänkte att ni kunde hänga med och se hur det utvecklas. Lite kul faktiskt. Just nu ser det inte mycket ut för världen men, den där blomman har en växtkraft så jag tror att det snart ser mycket bättre ut.

Så här har jag börjat att plantera om pelargonier och drömma om en vår och i morse vaknade vi upp till det här.

fil-2017-02-21-13-22-35

Bild från mobilen

Jo men Hej mitt vinterland.. Det var ett tjockt vintertäcke som kom.

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s