Februari levererar

Vilka dagar vi har. Sol och snö. Ren njutning att vara ute. Sen hann jag med en ögonblicksbild i pulkabacken också. Den när storasystern inser att pulkan åker iväg innan hon hinner i.  Jag känner känslan 😀 Sen har jag provat något nytt. Stickat ett par vantar som för mig har ett avancerat mönster. Dessutom kiltumme. Aldrig gjort något sånt men de blev rätt ok.  Igår förmiddag hade jag ett spinningpass på gymmet. Ett pass med Sabatons musik rakt igenom. Så kul. Vilken musik och som vi cyklade! Den lilla extra guldkanten på det var ju att Sabatons gitarrist Tommy Johansson fick hör talas om detta så han och flickvännen slängde sig med. Himla roligt. Här är vi. Svettiga, trötta och överlyckliga att vi överlevt 😉

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s