December levererar

Vi har gått in i december. Efter en lång och mörk november tror jag knappt att det är sant. Och vilken entré. Snön faller utanför fönstret i storlek med lovikavantar.img_9144-snickaregarden-december

Med julmusiken i högtalarna och tända ljus bredvid känns det fantastiskt. Vilken dag det blev tillslut. Gått med en fruktansvärd värk sen igår som blev till migrän och efter mycket om och men så har det börjat ge med sig och jag är sådär tung i kroppen att man är lite mjuk i huvudet. Tur att jag hade bästa Ida hemma som skämde bort mig ordentligt innan hon åkte.

img_9141-snickaregarden-decemberJust nu känns det som att det kommer att bli en bra månad och förhoppningsvis kommer jul och nyår att bli bra. Blir en lite annorlunda jul här i år. img_9152-snickaregarden-decemberJag börjar bli sugen på att baka jugodis och fixa lite men samtidigt är julen inte detsamma längre som när barnen var små. Känner att det är dags att hitta nya traditioner. Men det är svårt. Hamnar i den där boxen av hur julen bör vara. Samtidigt vill jag maxa julkänslan. Den är inombords jag vet men jag vill få ut den här hemma också. img_9155-snickaregarden-decemberimg_9145-snickaregarden-decemberVad har ni för traditioner? Vilken grej, maträtt eller syssla är jul för dig?

1 thought on “December levererar

  1. msemschen

    Jag har alltid maxat julen, lika mycket innan jag fick barnen som nu när jag har barnen.
    Att pyssla är jul för mig, att sätta ihop blomgrupper är jul för mig, att titta på julfilm och dricka julinspirerad latte är jul för mig, att lyssna på julmusik och bränna fingrarna på julgodis är jul för mig. Jag älskar julen helt enkelt, precis som mormor och farmor gjorde.

    Krya på dig!

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s