Det är jag som bestämmer om det blir en bra dag eller?

Kände mig ur gängorna och var allmänt irriterad på allt imorse. Men efter morgonens yogastund, bästa sättet att väcka min kropp och knopp.

Alltså november… varje november är det likadant. Det dränerar mig, det här mörka som håller oss i ett sånt hårt grepp. huuu…img_8994-utblast-ljusMen som min syster sa på fb idag. Ta rundan för att visa vem som bestämmer. Jo, vi har det i oss.. envisheten.. så sagt och gjort. Efter yoga och gymmet så kokade jag kaffe och packade ner. Tog ulltussen under armen  och så vi åkte till skogs.img_8879mariaemilsson-utflyktLjusare än så här blir det inte och jag längtar efter snön. Det vita, ljusa och krispigt fina och så tar inte ulltussen riktigt med sig allt in. img_9059mariaemilsson-utflykt Apropå ulltussen… försökte fånga han på bild med det är ju så roligt i skogen. Måste bara springa runt och leka. 😀img_9054-maria-emilsson-utflyktMen kaffet smakade gott i novembermörkret. Alltid godare ute eller vad säger du? och nu, nu mår jag så mycket bättre och jag är redo för spinningpasset ikväll. Riktigt glad och taggad faktiskt. Jag visade vem som bestämmer i mitt liv idag 😀

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s