Det som inte kan gömmas ska ramas in

img_3135
En gammal bild på mitt vita skåp som jag har haft i mitt allrum med den här tallrikshyllan över och jag har gjort mina tappra försök att gömma undan en ful termostat som sitter mitt på väggen.

fil-2016-11-14-11-44-03

Ledsen för dålig kvalitet. krass mobilbild från instagram

Men om jag nu inte kan gömma så ska det utmärkas tänkte jag så jag fixade en tavelvägg och det vita skåpet blev blått. En burk färg och ett print av dr.westerlunds blomma var allt jag köpte hem för att få till det. Älsk på att kunna förändra med det mesta som redan finns hemma. Att byta plats med grejerna och du får ett helt annat uttryck. En annan stil kanske till och med 😉

De två små tavlorna i mitten högst upp, med en elefant och ior, de har våra barn broderat på syslöjden, tavlan nederst kom med i tidningen alltihemmet för nått år sen och så printet av dr. westerlund finns att köpa här och resten är mina egna bilder.
img_8969-tavelvagg-blatt-skap-snickaregarden

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s