Äppeltider

Jag ska erkänna att jag inte är mycket för att sylta och safta. Saft dricker ingen i huset. Inte ens tjejerna när de var små och sylt, ja, det äter P de få gånger han får pannkakor. För det är inte heller nått som gått hem hos våra barn. Gjorde gelé av vinbär en gång och det var bara jag som tyckte det var gott så bären i trädgården äts färska, bakas av eller ges bort. Men när äpplena kommer… då bakas det pajer och fryses in och visst det äts allt några under hösten också. Kanske blir det något mer gott av äpplena i höst. Kommer att få mer äpplen så behöver mer tips på vad jag kan göra av dem. IMG_8572-äppelpajFick ett jättebra tips på glutenfri äppelpaj förra helgen som jag känner att jag måste tipsa om.

Tack för tipset Lena.

Annonser

One thought on “Äppeltider

  1. Ping: Att vara hemmablind och garagefynd | MariaE

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s