Ett gott dagsverke

I förmiddags åkte jag iväg för att köpa blomjord till alla mina inneblommor och hittade den här krukan. Såg direkt att den skulle passa utmärkt till Monsteran. Visserligen en utekruka för det är hål i botten men det löste jag med ett fat under innerkrukan.IMG_5044

Det var riktigt skönt ute i solen idag. En försmak av sommar. Lärkan talade om att hon är här nu och koltrasten och  andra småfåglar kvittrade piggt till svar, en humla surrade runt mig samtidigt som jag hörde livet som pågick på avstånd. Någon höll på med motorsågen och årets ved, en hund som skällde till och några bilar som åkte förbi på vägen. IMG_5023

IMG_5037

Äntligen, som jag längtat.

Men ett sånt dagsverke gör jag inte ostraffat känner jag. Nu får det bli Mariastund på yogamattan och en mycket stilla eftermiddag. Men det låter finfint i mina öron 😀

Annonser

One thought on “Ett gott dagsverke

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s