Att möta solen vid sjön

Vilken fin påskhelg vi hade. Vi passade på att vara ute så mycket som möjligt. web-båtar-vid-sjön-IMG_4129-2 Att ta en promenad mellan mat och godis och byta luft i lungorna. web-IMG_4120Jag tycker jag känner mig alldeles dammig inuti om jag suttit inne och stilla för länge och att byta luft, det gör jag gärna vid vatten. Skönt även om det var en isig vind. web-IMG_4125

 

1 thought on “Att möta solen vid sjön

 1. Hannis

  Den sista bilden…galet vacker!
  Underbart att ljuset är tillbaka och våren känns i luften.
  Efterlängtat!

  Kramen Hannis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s