Blåsippor och en sur sötnos

image

image

Jag har fotat blåsippor. Experimenterar mig fram. Kastade nästan alla bilder. Men tröstar mig att det är på det viset som jag lär mig. Hm.. tacka vet jag yogamattan, den finns där, alltid, och efter en stund på den känns luften lättare att andas, färgerna klarare, dagen ljusare och jag tycker att jag är så mycket gladare och lättare. Så glad i hågen tog jag katten under armen och vi åkte till veterinären. Joråsåatt… det är vaccinationsdags på den ‘lilla’ söta fina katten 😉
det var ett sjujäkla träningspass. Att hon är tung det vet jag, men hon blev riktigt t u n g. Värsta tudorkatten på det sen. Veterinären fick nått vilt i blicken och sa jag tar sprutan i samma ögonblick som den var på väg i golvet och ställde sig sen längs väggen med armarna upp. Jaha..  jo, men vi har inga vapen men tack för den hjälpen liksom jag har bara två armar men men.. skam den som ger sig. Jag vann, veterinären sprutade snabbt som ögat och sa sen tack och hej och försvann innan jag hann blinka.

Är väl ändå tur att det var kyligt och jag tog vinterjackan. Hade nog inte varit så fin på armarna utan den vadderingen.
Men nu är det gjort. Vi kom hem också utan större missöden. Jag har fjäskat med gott och så men tro icke att hon vill titta på mig. Surare än sur och långsint , det är vad hon är. Men ifall att hon skulle komma på att hon vill gå ut en dag så kan hon göra det. Tycker att det är bra med ett vaccinationsskydd. Det har jag talat om för henne och hon går omvägar om mig och sitter och ser ut som att hon väntar på att Ida ska komma innanför dörren och rädda henne.

Spotify-i-påskrisetIMG_3776

En vecka gammal bild på sötnöten 🙂

Hur är era katter vi veterinären?  Spotify har en egen vilja av stål och passar det sig inte så får vi veta det. Omgående. 😉

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s