Putsa silver utan gift?

Jag har en favoritring. Burit i många år. Men nu det sista har den inte varit så silvrig och fin längre. Skulle kanske haft en förebild men jag kan tänka mig att alla vet hur en oxiderad silverring ser ut.. jag vill inte använda en massa gifter i onödan och googlade och hittade receptet. Aluminiumfolie, kokhett vatten och bakpulver. Allt som behövdes. Minns inte ens att den varit så silvrig. Det lyser om min hand numer. kalavalaringIMG_3796 Glad att kunna använda favoriten igen. Nu ska jag ‘putsa’ tjejernas silverskedar. Bara att lägga aluminiumfolie i diskhon. Strössla över bakpulver,  lägga dit det som ska bli rent, strössla lite bakpulver på som i det här fallet, min ring, och hälla på kokhett vatten. När det hade svalnat plockade jag upp en fin och ren ring.

Husmorstips is da shit 😀

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s