Vi är alla en

Jag har i alla år, så länge jag kan minnas, haft en bild i mitt inre att vi alla hör ihop. Vi är alla en. Som ett spindelnät är vi alla ihopkopplade och när det skakar i ena änden så skakar det även mig i mitt hörn. Oberoende om det är något roligt som händer eller något hemskt så blir jag berörd och påverkad av det. Som nu, oavsett om det händer något i Bryssel, Paris, Syrien eller Usa så påverkas vi i vårt hörn av nätet i det här fallet av bestörtning, sorg och oro.

Malin Berghagen Beskrev det så fint på sin Instagram häromdagen som förklarar exakt min känsla av samhörighet .

Screenshot_2016-03-23-07-38-28.png10358188_1093995600664422_949608343_n(1)

Så låt oss börja att göra vår värld mycket mjukare och vackrare. Låter som ett oöverstigert steg, men vi börjar med oss själva. Att välja att se på oss själva och våra närmsta med kärlek och acceptera våra operfektheter. Göra vår vardag vacker. Och är det något som vi verkligen mår dåligt av, så ta ett aktivt steg i kärlek till dig själv och ändra på det. För om du inte mår bra, mår ingen i din närhet heller bra. Då är vi tillbaka till liknelsen av spindelnätet igen. Det är som flygplansäkerheten, syrgasmasken på dig själv först annars kan du inte rädda någon annan.

 

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s