Måndag

Efter två helt galna veckor vad gäller tempo så packade jag ryggsäcken i dag och drog. Hit, till sjön. Hörde bilarna på avstånd, hörde livet som pågick runtom mig. IMG_3644rådasjön Ulltussen sprang runt och nosade och lekte. Själv satt jag med min kaffekopp med ansiktet mot solen och njöt av talgoxar och blåmesar som sjöng. web-rådasjön.gif

IMG_3663-rådasjönEn måndag i min smak. Som börjar i stilla mak, med kaffe, sol och hundlek vid sjön och som avslutas med yoga. Tacksam för vad livet har att ge. Alla möten, alla motgångar och all glädje. Det som har gjort mig till den jag är.

Annonser

2 thoughts on “Måndag

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s