Jul ute, vår inne

Som det har snöat. Rena julstämningen ute fast i mars. Jag tittar envist på bordet och intalar mig att våren är nära ändå. IMG_3618Stenen jag har på bordet hittade jag när jag gick hos dagmamma. Känns som hundra år sen men det är närmare 40 år . Jag och hennes grabb var nere vid bäcken och lekte och där fick vi absolut INTE vara. Självklart var vi där. Hade nog fungerat bättre om hon aldrig ens nämnt den . Oj så arg jag minns att hon var. IMG_3630Men iallafall, där hittade jag den här stenen och av någon anledning gillar jag den och har jag haft den nära mig i alla år. Alltid legat framme i alla mina hem. På olika ställen men just nu ligger den på matbordet.

Idag ska jag göra något spännande. Jag ska kolla upp atlaskotan. Någon av er som har gjort det? Här kan man läsa mer om vad atlaskotan är.

 

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s