Surdegsrecept och vasaloppet

Jag har fått många frågor via mejl och sms om receptet på brödet jag bakade igår. Hur jag sätter surdegen hittade jag Här och receptet för hur jag bakade hittade jag härIMG_3609-glutenfritt-surdegsbröd

Det var en njutning vid frukosten idag. Gott bröd till kaffet. Lovely.

Ska du åka vasaloppet? Det ska jag. På spinningcykeln. Samtidigt som vi tittar och följer eliten. Vi brukar ha en riktigt rolig förmiddag tillsammans och nu är allt förberett. Det är bara att åka ner tidigt i morgonbitti och fixa det sista. Kransarna är nästan klara. Binder två stycken av långa revor murgröna. Som vi lottar ut sen till ‘segrarna’ Vi har dam,- och herrklass 😉

IMG_3616-vasaloppet

Annonser

One thought on “Surdegsrecept och vasaloppet

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s