Att få skriva Mars

Äntligen är vi i mars. Första vårmånaden, vi har gjort den mörka delen och jag är på gång igen. Har kört spinning och yogat och himmel… vilken träningsvärk man kan få. Men så är det efter en rejäl flunsa och nu kan det bara bli bättre 😀 När jag gick ut imorse letade jag efter vårtecken. Men under snö och is hittade jag inte mycket. Men då kom en liten talgoxe och satte sig på en trädgren bredvid mig och sjöng. Vi stod blickstilla både Melker och jag och lyssnade och tittade på den. Ända tills den lille oxen fick nog och drog. Det är dagens vårtecken. En magisk stund.

Idag bjuder jag på lite gammal skåpmat i bildväg då jag inte fotat så mycket i februari och det drar ihop sig för årets vasalopp. Ska du åka? Jag och ett fantastiskt gäng ska köra loppet på spinningcykeln så jag sitter här och börjar förbererda för segerkransarna. Jo då, vi har såna. Hur vi vet vem som vinner på en cykel som står still? Vi lottar 🙂 Likadant med spurtpriserna. Vi har så roligt så kom gärna och häng med. Vi bjuder på kaffe, te, bananer och smörgåsar. Och naturligtvis blåbärssoppa. Vad vore ett vasalopp utan den?
Så här såg kransarna ut förra året. 20150307_214026

Sen köpte jag några mårbackor och planterade i stora krukor och satte i köksfönstret förra veckan. Behövde massor av hopp om vår. Då jag inte dammat av kameran så ser de ut som förra årets 😉

img1428752717927

Färgen i rummet som blev omgjort sist är mjuk, skiftar mellan blått och grönt efter hur ljuset faller. Det är här jag vistas om dagarna. Spinningpass, yoga, bildredigering mm . Jag ska ta några mer bilder så du får en helhet av hur det blev framöver.

Snickaregårdens magnoliaIMG_3579

Magnoliakvisten är helt fantastisk. Allergivänlig men så verklighetstrogen det går att bli när det inte är äkta vara. Men är man allergisk så är man. Tur att det finns alternativ.

Talgoxe, magnolia och spinningpass och photoshop är dagens tema. Inte illa pinkat en tisdag. Den första i mars.

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s