Grön granit

Vi har ett rum utan någon särskild funktion mer än att det är dotterns gamla flickrum och det är där hon sover när hon är hem och hälsar på. Inte illa det i och för sig. Men hon sover på en stor luftmadrass på golvet för hon tog ju liksom med sig sin säng. Hennes hund har ätit på golvmattan och katten på tapeterna. Ja, du hör hur det låter. Huua.. Men vi har inte viljat gjort något förrän vi har en plan för rummet. Det ska fungera som gästrum och ett yogarum och kontor till mig. Det är där jag ska kunna bre ut mig med hårddiskar, dator och kamera, yogamatta och yogaböcker. Sen ska det funka som ett gästrum. Det är många funktioner på ett rum.

b6ca9384c4aa29b082fc526d51d2c7ab

via pinterest

Vi har grundplanen klar. Efter ca 18 mån. Inga snabbrenoverande typer här inte 😉

Så nu letar jag inspiration på pinterest bl a. Vi vill ha lite färg. En lugn harmonisk och då hittade jag den här gröna. Alcro grön granit.
Saken är väl den att vi har tittat på så många färger och så många tapeter men vi har väl inte direkt varit överens där, maken eller jag. Men den här färgen föll vi båda för. Bra utgångspunkt resonerar jag. Tillsammans med den där gröna palmen som jag faktiskt stod och nöp i bladen på förra veckan och ville ha med hem men inte riktigt visste vart jag skulle ha och så konstaterade att jag får ta den stora bilen till stan om jag vill ha hem den. Den kommer att bli så bra där inne 🙂

Och ett bra skrivbord på det, typ detta ovan. Hur vi ska lösa gästsängen håller jag på lite. Ska se om det är genomförbart först.
Så steg ett och två är klart. Bara att börja samla på sig grejerna och ta tag i det sen. Det är nästan lika roligt att börja samla som att få det klart tycker jag. Förväntningarna som ligger i luften..

1 thought on “Grön granit

  1. Emely

    Vi har också ett rum som ska agera lite allt möjligt. Men det är väldigt litet och har dörrar, fönster och garderober på alla väggar. Inte lätt att få ihop. Ska bli spännande att se hur ett resultat blir 🙂

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s