Kallt med en hint om vår

Imorse stod termometern på -22. Det är bara lite för kallt. Brrrr…. Men så vackert när solen kom. IMG_3252januariVackert så det gjorde bokstavligt talat ont i både kinder och fingrar när jag gick ut. Virvlade kristaller i luften överallt. Helst skulle jag ha viljat fota regnbågen som stod lodrät vid stora vägen men jag tyckte inte att jag kunde stanna på den just då. För mycket trafik.IMG_3279-tulpanerKlart jag behöver tulpaner när det är tulpanens dag. Speciellt i denna kyla som en hint om att det blir en vår i år också. Om ett tag.

 

6 thoughts on “Kallt med en hint om vår

 1. Hannis

  Solen och vinterland är en oslagbar kombination!
  I morse var det fantastiskt när vi var ute, solen låg som ett eldklot på väg upp.

  Kram och skön lördag / Hannis

  Svara
 2. Helena

  Vackra vintern. Och underbara foton. Den där friska känslan efter man varit ute och det riktigt bitit i kinderna. Den tycker jag om. Kram

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Tack 🙂
   Friskt och lycklig som ett barn känner jag mig när jag kommer in. Minns timmarna i pulkabacken och känslan när man kom in rosig och kall om kinderna.
   Kram Maria

   Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s