Hund eller hare?

Igår tog Elinore och jag hundarna och åkte till den vackraste platsen jag vet. Vi menade att ha med oss en picknickkorg men vi skippade det den här gången. Med min förkylning och vädret så tar vi det en annan gång.IMG_2915kärnåsen.gifOch som de lekte och sprang runt. De hade verkligen kul och det var roligt att se hur skoj de hade det.IMG_2975rasmusDet sprangs fram…IMG_2919melkeroch tillbaka.IMG_2917melkerkort andningspaus 😀IMG_3109IMG_2922vildarnaSå kommer då frågan. Är det en hund eller hare jag har 😉
IMG_2944IMG_2948melkerIMG_2984melkerDet är så tråkigt att sitta still. IMG_3039melkerorkar inte längre. 1 sekund är för längeIMG_3010IMG_3072Jag får vara nöjd att jag fick två på samma bild fast jag skulle vilja ha haft dem alla tre.kärnåsenIMG_3103God fortsättning på 2016 önskar jag från ett snöigt Värmland.

8 thoughts on “Hund eller hare?

 1. Maria

  Hejsan!
  Vilka fina bilder på ett vintrigt Värmland och tre busiga ystra hundar eller var det en hare?!
  Jag ”lånar” en av bilderna om jag får 🙂
  God fortsättning till er alla!
  Kram Maria

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s