Dan före dan…

Vi är framme vid dan före dopparedagen. Jag hoppas att du har det bra. Här är skinkan griljerad och frestelsen klar. och mitt enda krav inför jul är klart. Ett nystädat hem. För ett städat hem betyder för mig vila, tid att kunna umgås utan att ha snabeldraken i hälarna och tvättmaskinen brummandes. IMG_2709-jul

Gottebordet i stort sett väntar på julfirare. IMG_2710-gottebord

Men framförallt en tid för ett sakta umgänge, film i soffan, en god bok. Yoga och eftertanke.

IMG_2703-jul-seglora-kyrka

Det har varit en turbulent höst i världen och jag önskar att världen börjar inse att vad vi behöver för att få fred och för att kunna rädda klimatet är lite julkänslor året om. Jul handlar om att ge från sitt hjärta. Minns Karl-Bertil.

Av någon anledning så jag inte får till det som jag vill med youtubeklippet så får jag länka så här. Lyssna och njut

 

2 thoughts on “Dan före dan…

 1. Hannis

  Det där gottebordet alltså…Där skulle jag fastna=))

  Och visst är det så att julen handlar om att ge från sitt hjärta.
  Eller julen, alla årets dagar borde handla om hjärta,
  ett stort och bultandes för våra medmänniskor.

  En god, god jul till dig!
  Kram Hannis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s