Andra Advent

Vi är redan halvvägs mot jul. Andra advent. Måste visa något som jag aldrig sett.

När jag köper mig amaryllis tittar jag alltid efter två knoppar. Det är en vacker blomma och jag vill ha så många som möjligt. Två knoppar trodde jag var liksom nästan max för löken. De tar ju plats när de växer ut. Knopparna alltså. Så gissa om jag blev förvånad och glad när jag upptäckte att en tredje knopp var på gång. IMG_2655-3-amaryllis-tre-knopparIMG_2642¨andra-advent

Igår fick jag en ängel i present av en deltagare med motiveringen: Du är min ängel.
Hur underbar är inte den gåvan? De orden?  Rörd ända in i själen och tårar i ögonen fick hon ett tack och en svettig kram.  Men ordet tack kändes för litet. Men jag tror att hon såg hur rörd och glad jag blev.

Tack än en gång fina du!

Kram Maria

2 thoughts on “Andra Advent

  1. Ping: En drottning i fönstret | Snickaregården

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s