What a wonderful world

Vilken fantastisk helg jag hade i Göteborg och jag är numera en stolt Global Yoga teacher. Underbart och så fort helgen gick. Vi var ett härligt gäng om har träffats ett par helger och vänt ut och in på oss. Som vi har skrattat, som vi har gråtit och sen skrattat igen så vi har gråtit för det. Nu börjar vi en spännande resa.

70d3809höstväg

Efter en sån intensiv yogahelg, känner jag mig sköljd, urvriden, ren. Ungefär som att jag är nyduschad på insidan. Som att jag gjort mig av med överföldigt bagage i den där mentala ryggsäcken vi alla går och och bär på. Samtidigt känner jag mig skör. Oerhört nära till både skratt och tårar. 70d3813båt Jag behövde komma ut i naturen och få ny energi och ny luft i lungorna, jag dras oftast ner mot vatten. Det fina med att bo här är att vi har vatten runt oss på tre sidor. Två älvar och en sjö. Bra att gå dit näsan pekar med andra ord 😉70d3824bronTänkte också på kontraster när jag gick. Hur viktiga de är. Att få ha storstadsliv ena dagen och skogen andra. Att ha liv och rörelse men också tid att landa och vila.
70d3825kraftstation 70d3842kusten 70d3861väg 70d3864väg Det är så färgsprakande och klar krispig höstluft så jag känner mig alldeles yr av lycka och tacksamhet.70d3870träd 70d3873stolar brygga höst kustenKom på mig själv med att nynna på den här 🙂

Annonser

2 thoughts on “What a wonderful world

  1. choicesbyannie

    Stort grattis till global yoga teacher bra jobbat. Fantastiska bilder du bjuder på. Hösten är onekligen fantastiskt vacker. Fin dag till dig.
    Kram
    Annie

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s