Yogabubbla de luxe

Det var inte igår jag var in här. Det blir så ibland. Tyckte nog att jag var bra på gång där med bloggandet ett tag. Men men.. sen åkte Ida och jag till Teneriffa och hennes rehabilitering i tre veckor. Tack och lov att Vintersol finns. Helt makalöst vilket bra resultat det ger. Håller fortfarande fint. Värken började dock komma nu under veckan. Men det är länge sen vi såg henne så här pigg och glad och orkar med fast det snart är oktober.
Sen kom vi hem till brevhögen.. jotack för den landstinget.. ny termin och nya statusar på alla leder, ögon, sjukgymnastik och infusioner och gud och hans moster. Ramlar in en ny kallelse om dagen ungefär i snitt. Fullt upp med andra ord.

Sen har Ida tagit körkort. Vilken lycka! Vilken frihet för henne och för oss. Nu kan hon åka lite som hon vill. Just i detta nu är hon i Dalarna hos killen och ska hämta hem killens bil. Han har också äntligen fått sitt efterlängtade kort 😀

70d3670-yoga-plugg Mitt i alltihop ville jag göra något för mig. För min egen skull. Jag är som ni vet lite yogafrälst och jag känner att jag behöver mer yoga i mitt liv. Yogan förändrade bokstavligt talat mitt liv när den kom in i mitt liv för väldigt många år sen. Det var då först som min egen rehabilitering tog fart. Den hjälper mig i vått och torrt. Jag kör fortfarande body balance men vill ha mer y o g a. Mer än det jag kan köra här hemma med hjälp av yogobe. Ville gå djupare in i yogans värld. Läsa filosfin och anatomin. Läsa om hur och varför och allt däremellan. Så nu går jag global yoga utbildning i Göteborg. Ni vet hur det känns när man hittar nått som känns så där varmt, mjukt och lent. Som bomull runt hjärtat och man undrar lite var har det här varit nånstans? Ja, precis så. Känns lite som att jag hittat hem.70d3679-pluggtaim Jag gör mina sadhana. Mina egna dagliga yogapass. Som just nu varvas med det nya body balance 70 som tränas in för kvartalspremiär nästa lördag. Ett underbart pass med mycket yoga och skön musik till. Vissa dagar så i slutet lägger jag till några övningar. För att utmana mig och bara för att det är så roligt att testa.

Så det är ungefär så det ser ut den här hösten. Sjukhusbesök och yoga. Ibland på mattan, ibland med näsan i en bok och varvar det med det övriga livet. 🙂

Annonser

One thought on “Yogabubbla de luxe

  1. Min plats i solen

    Vad glad jag blir av att läsa dina ord Maria. Känslan av att du har hittat hem. Det är en skön känsla det där. Och grattis till dottern och hennes körkort. Vilken lycka!

    Ta hand om dig i höstsolen.♥

    Kram Lotta

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s