Altan

Vår älskade altan. Det är här vi hänger. Det är här vi äter, läser, umgås och jag yogar. Tanken var när vi byggde den att det skulle kännas lite som en punchveranda

image
image

image

Vet inte om jag har visat så många bilder härifrån. Bilderna tog jag igår kväll. Den har varit helt fantastisk att ha i år, så regnigt och blåsigt som det har varit. Efter mycket om och men så har t o m gardiner kommit upp. Är inte riktikgt min grej och det är absolut inte det första jag tänker på. Eller.. jag tänker inte alls förrän det påpeks att det kanske är dags att få upp några 🙂
Men nu så, sitter de där. Tunna fina gardiner från ikea. De silar ljuset så fint tycker jag. Att de sen inte kostar mer än 29 kr/par gör inte saken sämre. Helt i min smak 😀
Nu sitter vi på sjukhuset, det är möte med sjukgymnast och droppbehandling så Ida står sig i förhoppningsvis i tre veckor när vi åker till vintersol på rehabilitering. Så när vi kommer hem ikväll blir det till att börja packa.

Annonser

3 thoughts on “Altan

  1. Min plats i solen

    Så mysigt att ha en vrå som på något vis blir husets hjärta och lungor. Där alla samlas och mår bra. Jag hoppas att ni njuter av bra dagar på rehabiliteringsresan och har det gott. Och du, tack snälla för din omtanke och uppmuntran hos mig. Det värmer så gott i hjärtat kan du tro. Tack.♥

    Ta hand om varandra.♥

    Kram Lotta

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s