Rost och rosor

Rost och rosor är en sak som kan få mitt hjärta att slå lite extra. De gifter sig så bra tillsammans. Det ruffiga mot det sirliga.
70d2699-rost-och-rosorSom bekant byggdes inte Rom på en dag och så inte min trädgård. Det tar sin lilla tid. Numer behöver inte gräsmattan agera fotbollsplan eller badmintonplan. Inte agilitybana heller för den delen och då börjar jag ta över.snickaregå Förra året beställde vi ett par gammaldags Albarosor. De blommar nu i mitten av Juli och doften är fantastisk och nu har jag äntligen fått soluret fastskruvat i betongplattorna jag staplat upp. Nu står det stadigt och rasar inte av vinden.70d2696-rost-och-rosorMannen tyckte att vi skulle måla och fräscha till det först. Jag förstår hans tanke men är det inte vackert redan som det är tillsammans med rosorna? 70d2689-rosor-och-rostSoluret är efter min svärmor. Tror hon vann det på bingo för en herrans massa år sedan.
70d2694-rosor-och-rost
70d2705-rost-och-rosorSa jag att jag älskar rosor tillsammans med lite rost? 😀

3 thoughts on “Rost och rosor

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s