När juni var som vackrast…

För ett par veckor sedan var det skolavslutningar och studentfirande och vilken tur att solen ville visa sig de två dagarna. Blev precis så fint och tårögt som det ska vara. Samtidigt som syrener och liljekonvaljer verkligen tävlade om vem som doftar godast.

Tur att man får sitta på brorsans arm och vila benen lite medan man väntar på de där studenterna 🙂
70d1501-syskonMen vi börjar kvällen före. Då slutade den här killen grundskolan. Det var med en klump i halsen och tårar i ögonen som jag kramade om honom. Är så stolt över honom. Äntligen är grundskolan ett avslutat kapitel. Ni ser nog lyckan i de ögonen. Grattis igen. Håller tummarna inför hösten och gymnasiestart. 70d1207-linusmoch dagen efter var det då dags för nästa kille.MajaochMax70d1216.och vi väntade och underhöll oss på alla sätt .

Efterlängtat även det kan jag säga. Fina bröder. 70d1495 Äntligen Sebastian har du tagit studenten. Lycka till än en gång. ❤70d1499student 70d152870d1502-student Sen blev det väntan igen. Väntan på kortegen med alla studenter.
70d1545-snickaregården ops,, upptäcktes med kameran 🙂70d1573-snickaregårdenmammamys
70d1561-snickaregården och leker lite pajas när man ser kameran 😀70d15361-snickaregårdenJo, det är sånt vi gör när vi väntar. Myser och leker. Alldeles förträffligt. Två fina dagar när Juni var som vackrast och två fina killar har nått varsin milstolpe. Det är sånt som gör mina ögon tåriga av stolthet.

1 thought on “När juni var som vackrast…

 1. Hannis

  Kommer ihåg känslan av frihet när skolan var över.
  Härligt för båda fina killarna!
  Sommarlov är fin det=))
  Kram Hannis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s