Pioner, pioner och lite pärlor

image

image

Årets första pion slog ut i blom idag. Den och ett par knoppar fick komma in. Vilken lyx att bara gå ut och knipsa ett par tre stycken och ta med in att titta på och lukta på. Den doften…

Så kom lusten att pärla. Ett armband. Tar det som ett friskhetstecken, att jag börjar känna ro i kroppen igen. När det är stressigt och mycket värk för både Ida och mig och galna blodprover och en hel massa sjukhusbesök orkar jag liksom inte med något mer än det absolut nödvändigaste. Gör det jag ska och sluter mig här hemma. Stänger dörren om min grotta. Men det är ju så dumt, det är ju att umgås med nära och kära, vänner och att pyssla som ger energi. Med bra balans förstås med att stänga dörren. 
Jag ska inte ropa hej än och det tappades många rör på tjejen idag. Igen. Håller tummarna för bra besked på måndag då det är behandlingsdag.
Snart hoppas jag på att vara igång igen. Att ha ork, att vara jag.

Annonser

One thought on “Pioner, pioner och lite pärlor

 1. Hannis

  Förstår att orken tryter när det blir mycket.
  Då orkar man liksom inte med allt annat, även om det är roliga saker.

  Vackert, både med pioner och pärlor.
  Kram Hannis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s