Träd och pelagonier

Här står de på rad i morgonsolen. Mina medelhavsträd. Har otroligt nog hållit ett olivträd vid liv ett antal år så jag tyckte tiden var mogen för ett citrusträd.medelhavsträdEtt Kumquatträd blev det. Fina frukter och så luktade det så sött och gott. (Var därför det kom med hem) SnickaregårdenEn frukt är redan provsmakad och godkänd. Den ramlade av i bilen hem. Smakar lite som clementin sa tjejerna.snickaregårdenJu krokigare stam ju bättre är det eller hur var det nu? 😉 SnickaregårdenSå nu samsas mårbackapelargonier och citrusträd i min inglasade altan och mår alldeles så där förträffligt som man bara kan göra där, speciellt såna här soliga dagar.SnickaregårdenKompisen kollar in nyförvärvet lite extra idag 🙂

3 thoughts on “Träd och pelagonier

 1. Hannis

  Vilken häftig stam på oliven!
  Jag är galen i medelhavsträd. När jag började med mina sa dom att ”det går absolut inte att övervintra i lägenhet” men mina lever fortfarande.
  Känns som att dom anpassar sig på något sätt.
  Ditt Kumquatträd är vackert!

  Kram Hannis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s