Att hålla på sina ideal

Jag är en periodare när det kommer till yoga eller body balance. Body balance har jag två pass i veckan, så det kör jag stadigt. Men att köra hemma, ensam, att sluta tänka, följa min egen andning och musiken, utmana mig själv i rörelser och bara gå in i mig själv för att hitta min fokusering,styrka och balans. DET är jag dålig på att hålla. Det är DET jag behöver. Det känner jag nu när jag gjort det, inte varje dag men flera gånger senaste veckan. Får nästan ett sockerdricksbubbel i mig och jag känner mig glad och lite rusig men samtidigt så är jag så mycket mindre stressad och orolig i kroppen.

Så här ser vi ut när vi ska igång efter avslappningen Ulltussen och jag. Skönt att ligga på armen tycker han 🙂snickaregårdenAtt sen få krypa ihop i soffan med lite grönt te under en filt och Ulldutten lägger sig till rätta och fortsätter snarka lite till är ett skönt avslut på en dag.SnickaregårdenSnickaregården

Annonser

3 thoughts on “Att hålla på sina ideal

 1. Helena

  Kommer mig aldrig iväg numera. Så då började jag att planera ett ljusrum där jag tänkte skulle få en atmosfär för yoga. Vi får väl se om jag lyckas med det projektet. 🙂

  Svara
 2. Hannis

  Det går ju i perioder. Ibland är det enkelt att köra på och det känns som att det blivit rutin men rätt som det är så tappar man det en stund. Eller man, jag gör det i alla fall=))

  Vilket mysigt avslut att vila ihop med den lilla söta!
  Kramen Hannis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s