Porslinsmålning

Hemma igen. Borta är bra men hemma är allt bäst. Jag har målat lite porslin. Målade av ett fat jag hade hemma i stora drag på en vanlig vit tallrik från Ikea.
våfflor,-marocco-fatFärg och pensel hade nog blivit bättre än en penna, men so what 😉IMG_2412-målat-porslinsfat-maracco-styleSen har ett år from hell börjat ta slut. Yngsta dottern har svår reumatism och det senaste året har varit fruktansvärt för henne. För oss alla. Men nu ser vi ett slut på det. Och ju piggare och mer ork hon får, desto tröttare och segare blir jag. desto mer förkyld blir jag och tårarna bränner bakom ögonlocken så fort de får en chans. En aldrig så liten chans. Luften går ur mig. Helt.
Då först märker man hur man gått på helspänn.

Ha en fin fortsättning på helgen.

Nästa vecka hoppas jag att förkylningen är väck och jag kan ta tag i livet igen 🙂

Annonser

8 thoughts on “Porslinsmålning

 1. Hannis

  Sådär är det. Man håller ihop och håller ihop. Så när man börjar se ljuset så kommer det.
  Och det är ju okej. Man behöver få släppa ut det när det lugnar sig. Vila i det.
  Så skönt att hon börjar må bättre!

  Och tallriken…wow, gillar den!
  Kramen Hannis

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Precis, och det känns så skönt, för det är första gången jag accepterat och vilat i det. Det var ok för en gångs skull och jag tror baske mig att man hämtar sig snabbare. Det kändes så 😉
   Kram Maria

   Svara
 2. Victoria

  Åh ett sånt fint fat, vad duktig du är. Vad skönt att dottern börjar bli bättre. Hoppas att du får återhämta dig efter all anspänning också.

  Kram Victoria

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Tack Viktoria. Det blir enklare när man har nått att måla av 😉
   Det är jätteskönt att Ida blir bättre, och jag har för första gången accepterat att det blir nån dipp för mig ibland. Aldrig förut accepterat det från mig själv. Jag har Insett att jag får ta det lugnt och vila men inte accepterat. Det var en skön känsla och en befrielse att acceptera . Svamlar på som vanligt men jag hoppas att du förstår en gnutta av mitt svammel ;D
   Ta hand om dig vännen
   Kram Maria

   Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s