Tavelväggen?

Hur gick det med tavelväggen? Jo… hm.. huset var rätt svältfödd på konst så den som varit uppmärksam har sett att de där tavlorna har hamnat lite varsom. och dessutom smälte det in så det som finns kvar är det som inte har någon ram än 😉IMG_2073-millandante-sign,-printDet  är det här fina printet från Camilla. som ska upp på väggen.  Älskar peacemärket och Camilla har så många fina print så det kommer nog att bli fler beställlningar från henne. Hon skickade dessutom med det här hjärtat som jag satte i telefonskalet så det alltid är med. Tyvärr gick telefonen sönder så nu ska jag hitta ett annat ställe för det. Gillart skarpt. Det är så snyggt. Dessutom har det trycket kommit på kuddfodral  som kommer att pryda soffan här hemma inom snar framtid 🙂

Annonser

6 thoughts on “Tavelväggen?

 1. msemschen

  Snyggt! Tror jag också måste fixa med lite konst och inte bara ha mina foto uppe på väggarna fast det gillar jag ju det med. 🙂

  Svara
  1. Maria

   Foton är väl snyggt att ha på väggen 🙂 Jag är alldeles för kritisk mot mina bilder så jag har inte fått upp en enda fast jag hemskt gärna skulle vilja.
   Kanske ska borsta bort hen som sitter på axeln och säger att mina bilder inte duger. 😉
   Kram Maria

   Svara
 2. choicesbyannie

  Det peacemärket är så vckert. Hade kunnat tänka mig en sådan poster här hemma jag med:)

  Tack för fina ord inne hos mig. Skönt att höra att vi är fler som har de där återfallen.

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Camilla har så många fina prints. Blir lätt beslutsångest 🙂
   Vi är nog många som faller ibland men det är bara att resa sig och borsta av sig och köra igen. 80/20% regeln vet du 🙂 sköter vi oss i 80% så kan vi fuska lite 20%.
   Kram Maria

   Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s