Denna dagen ett liv.

Hoppas innerligt på bättre dar. Men vissa dagar ska man aldrig kliva ur sängen. Kruxet är bara att veta vilken dag.

image

Snickaregården

I måndags var en sån där dag då allt som kan gå åt pipsvängen gör det. Med besked…
Som t ex vid lunchtid. Då har vi redan börjat dagen med lätt kaos hemma då planerna i all hast fick planeras om.
Men vid lunch då.. suttit på sjukhuset ett tag och får matrast. När jag ställer brickan på bordet får jag ett sms. Tar upp telefonen ur fickan och tappar den. Ramlar ner på mina tår och vidare ner på golvet och den är svart. SVART. Får inte liv i den. Tar i sär den, blåser på batteriet för det har jag sett att såna som vet brukar göra. Sätter ihop den och försöker starta om den. SVART. Ehh.. ok. Hm.. vad gör jag nu? Knackar lite lätt på skärmen och ett tunt, grönt streck börjar synas. Som dessutom försvann lika fort tillbaka.

Paniken som uppstår när jag inser att det är kört.. väntande telefonsamtal och sen en sandmellantårna resa alldeles vid knuten. Hallå! Den hade så gärna fått fungera ett tag till och det är inte kul att börja om med en ny. Adrenalinet börjar ge sig till känna.
Efter maten hade vi lite tid kvar så jag sprang in på närmsta telefonbutik. Förklarade vad som hänt och killen bleknar bakom disken. Tror att han kände min panik och visste precis vad jag pratade om. Jag hade då en vecka kvar innan jag får förlänga mitt abonnemang. En vecka, sex dagar närmare bestämt, så killen ringer och talar om min nödsits och  frågar om teleoperatören ville hjälpa till lite och öppna upp abonnemanget några dagar i förväg. Icke heller. Nänä.. det kunde de inte alls tänka sig. Jag kunde ha slitit mitt hår.
Men nu löste det sig till slut på bästa sätt.
Och där hade dagen gärna fått tagit slut. Tyvärr fortsatte den i samma anda.

Då är det extra roligt att få våriga tulpaner av grannen 😀

Och den som skicka ett sms och inte fått något svar. Hör av dig igen 😉

Annonser

2 thoughts on “Denna dagen ett liv.

 1. Victoria

  Men åhh, såna dagar alltså och usch vad handfallen man blir när den däringa telefonen inte fungerar. Tur att det löste sig till slut.

  Kram Victoria

  Svara
 2. Hannis

  Suck alltså…Dom där dagarna borde vara bra att få veta om innan så man låg kvar i sängen=))
  Skönt att det ordnade sig ändå=)) Och tulpaner, det är ett bra plåster på såren!
  Kram Hannis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s