Why Crafting Is Great For Your Brain

Har plockat fram mina stickor igen, det var ett tag sen och det första jag gjorde var att bryta sönder ena trästickan.. jo.. så kan det gå.. har ett par i metall men det är inte alls samma mjuka varma känsla i dem som i trä så jag får helt enkelt knata in i närmsta garnbutik nästa gång jag är i stan.

IMG_1974-owl-mittens

Tänkte göra mig ett par ugglevantar.

via:Pinterest

Aldrig mår man väl så bra som när man gör något med händerna. Om du stickar, virkar, pärlar eller bakar har ingen större betydelse. Du är kreativ och du hamnar i ett flow. Tiden upphör och du bara är här och nu. Lite meditativt.IMG_1980-owl-mittensHär kan du läsa mer om varför det är bra att pyssla så pyssla nu vidare. Vi har goda skäl att fortsätta 🙂

Annonser

One thought on “Why Crafting Is Great For Your Brain

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s