Diy återbruk

I julas gjorde jag ljus i kaffekoppar. Sen har jag grunnat på de där faten och mindes att jag gjorde så här för några år sedan

wpid-wp-1401996656455.jpeg Funderade lite till hur man kan uppdatera dem. Så såg jag på nätet, minns inte vart. Möjligen pinterest, är ju liksom där man hänger 😉 att de använt läderband.  IMG_1952-återbrukJag hade lite liggandes efter en gammal väska. Så jag klippte och limmade och hade mig.IMG_1960-återbruk Det fatet jag såg hade en spik med stort huvud fastlimmad för att ställa/spetsa ljuset på men det tyckte jag kändes lite ostadigt och så hade jag ju ljushållare hemma.IMG_1967-återbruk IMG_1954-återbruk-diyEnkelt och i mina ögon vackert. Återbruk i sin bästa form.

2 thoughts on “Diy återbruk

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s