Walk in beauty

Det var en kvinna som sa den meningen till oss på en kurs när vi skildes åt för hemskt många år sedan. Walk in beauty. Den fastnade. Gick rakt in i hjärtat. Se skönheten omkring dig och lämna platsen efter dig i skönhet. Hur fint är inte det så säg. Tänkt mycket på de orden och de har påmint mig att höja blicken, se det som är runt omkring mig, se det fina i vardagen, se det som är bra istället för det negativa. Sett igenom mig själv, inte det roligaste alla gånger och rannsakat mig. Hårt. För att lämna skönhet istället för negativ energi.

Inte det lättaste att göra allt detta varje dag och varje stund och man är inte mer än människa, men så länge jag vet att jag gör det bästa så är jag nöjd. web-IMG_1820-frostad-blomma                                             Morgonpromenadens skönhet.

web-IMG_1812-frostad-blommaFrusna  blommor i ett gammalt fotspår. Så enkelt och så vackert.web-IMG_1802-frostad-blomma

4 thoughts on “Walk in beauty

 1. choicesbyannie

  Så vackert. Walk in Beauty. Jag gör nog det ganska ofta. Ser skönheten i det runt om kring mig. Har dock inte rannsakat mig själv än, vågar nog inte, är nog lite rädd för vad jag kommer finna. Så än så länge så ser jag det vackra i det runt omkring mig;)

  Fin dag till dig
  Kram
  Annie

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s