Förkylningstider

image

Snickaregården

Känns som att det är min tur nu..  och en förkylning kommer som bekant aldrig lämpligt. En vän gav mig en kur. Koka upp vatten, riv i ingefära och pressa ner ett par citroner. Eventuellt ha i lite honung för halsen också.
Så kommer alltså lördagskvällen se ut. Citronvatten och glass. Glass är bästa medicinen vid förkylning och sen bädda ner mig i soffan och ta det lugnt. Kanske kolla nån serie. Har du något bra tips på nån?
Kramar 

Annonser

2 thoughts on “Förkylningstider

 1. choicesbyannie

  Te på ingefära och citron och honung är superbra mot begynnande förkylning. Här motar jag förkylningen varje dag genom att jag dricker över en liter citronvatten varje morgon. Än så länge har jag inte sett skymten av någon förkylning trots att det går runt omkring mig;)

  Hoppas du kryar på dig snabbt
  Kram
  Annie

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s