Kärleken till en blå matta

Snickaregårdens

Finns inget som är så bra när man är trött och dessutom har en värkande kropp som yoga. Jag gör något som heter body balance och är ett program från les mills.

Där jag värmer upp försiktigt med tai chi. Mjuka, fina rörelser tillsammans i ett fint flöde med andningen, sen kommer solhälsningen och några stående yogaövningar, sen några för balansen och höfterna innan det är dags för pilates så mage och rygg får sitt. Sen är man tillbaka till yogan med twistar och vridningar och sträcker försiktigt ut några för korta muskler innan det är dags för en avslappning/meditation på tio minuter. Alltsammans tar ungefär en timme. S Å värt den timmen även om man inte tycker att man har tid. Då i synnerhet behövs den stunden på min blåa, lite slitna matta.

Det får mig att landa. Att komma hem till mig, till Maria, igen. Att inte leva uppe i huvudet utan med fötterna på jorden och lugna ner mina stress, min oro och funderingar.

Har du testat nån yoga och vilken? Lite sugen är jag allt på att prova ashtanga.

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s