Vad är hjärtat i ditt liv?

Första veckan vi var här var jag så trött så det enda jag gjorde var att ligga under ett parasoll och läsa under dagarna. När vi gick in i vecka två kände jag hur jag vaknade upp. Hur energin kom tillbaka. Och med den lusten att röra på mig. Gymmet är det sämsta jag sett på länge så istället så simmar jag varje morgon ca 1500 m. Varje morgon så är det skönt att sträcka ut sig i det mjuka vattnet. Men efter några längder tröttnar jag. Det är bara jag och vattnet. Men tänker att det är kanske just det jag behöver. Bara jag och vattnet. Koncentrerar mig på min andning och simtagen och rätt som det är så är det något som släpper och jag tänker inte längre. Bara simmar och dessa meterna är gjorda på ett kick.
Känns det som 😉
För det går inte fort. Det är det som skaver i mig. Det är tråkigt när det går sakta och jag inte har en klocka att tävla mot. Men jag tänker att bara jag gör dem är bra nog, och gör jag dem utan tidspress är det ännu bättre.

image

Bild: Snickaregårdens instagram

Var in på Malin Berghagens blogg häromdagen, dagen efter att jag vaknat till och då läste jag om att yogan var hjärtat i hennes liv och hon ställde frågan vad är solen, hjärtat i ditt liv?
Tänkte lite på det och kände att det där får jag tänka på sen och glömde bort det.
I förrgår morse, inne på tredje veckan,  slog det mig att det är min träning som är hjärtat i mitt liv. Det är därifrån hela mitt liv utgår ifrån. Utan den kan jag inte och orkar inte med resten.

image

Bild: Snickaregården

Som t ex igår var vi till Siam Park. Ett av Europas största vattenparker. Hade jag aldrig fixat utan träningen.

image

Bild: Snickaregården

Vi hade riktigt roligt. Även om vi känner av det idag är det värt det för livskvaliten. Och som vi åkte 🙂

Kramar Maria

Annonser

4 thoughts on “Vad är hjärtat i ditt liv?

 1. Hannis

  Vad är hjärtat i ditt liv? Det är en bra fråga att ställa sig själv då och då.
  Förstår att träningen är det, det är en sån sak som ger energi och en känsla av tillfredsställelse.
  Lät skönt med simningen, bara en själv och andetagen.

  Kramen Hannis

  Svara
 2. msemschen

  Vad är hjärtat i ditt liv? Jag vet faktiskt inte, ska fundera och ta reda på det.
  Ser härligt ut!
  Kram

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s