Sociala medier

image

Vad bra det är med sociala medier 🙂
Igår frågade jag vad det här är för blomma och det tog inte lång tid innan jag fick svar. Nästan direkt skulle jag vilja säga. Jag sådde, trodde jag,  röd solhatt men när det kom upp var det en annan sort. Gissa om jag blev förvånad.  Men när det är en sån här fin borstnejlika med sammetsliknande blommar som kom upp så gör det ingenting. Den får snarare breda ut sig 😀
Tack ska ni ha för snabbt svar.

Kram Maria

5 thoughts on “Sociala medier

 1. LÁrt de vivre

  Visst är det bra med social medier, för inte så länge sedan planterade jag sparris för första gången och planterade dem upp och ner, snabbt blev jag tillrättavisad och fick vänt på dem. Phu, säger jag för annars hade det kunna bli riktigt tokigt.

  Sen kan man alltid hitta långväga vänner, fixa träffar och mycket annat…så visst är det bra

  kram Kajsa

  Svara
 2. LÁrt de vivre

  Visst är det bra med social medier, för inte så länge sedan planterade jag sparris för första gången och planterade dem upp och ner, snabbt blev jag tillrättavisad och fick vänt på dem. Phu, säger jag för annars hade det kunna bli riktigt tokigt.

  Sen kan man alltid hitta långväga vänner, fixa träffar och mycket annat…så visst är det bra

  kram Kajsa

  Svara
 3. A kitchen in the country

  Så vacker och visst är det härligt när man kan få hjälp av hjälpsamma människor. Själv är jag så tacksam över att jag började blogga den där gången. Så otroligt mycket det har gett mig.

  Ta hand om dig vännen och njut av sköna sommardagar!

  Kram Charlie (dvs Lotta som efter en välbehövlig bloggpaus har påbörjat ett nytt bloggäventyr)

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s