Juni

Juni går mot sitt slut. Månaden som började så solig och så varm avslutades som den kallaste och blötaste på länge. Vi har firat både födelsedagar, student och midsommar. Vilket påminner mig om att jag inte visat några bilder från balen och studentdagen. Det får det bli snart.

snickaregårdens juni

Ätit massor av jordgubbar och meloner. Låtit ljuskontot stiga och pluggat och tränat in ett nytt program av body balance så idag, dagen efter premiären är jag en aning stel 😉 räknade ut att jag körde det ca 10 gånger förra veckan så jag tar en vilodag idag. Dagen till ära försöker sig solen att komma fram.

Ha en skön måndag

Kram Maria

3 thoughts on “Juni

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s