Sommarnätter

Ljusa sommarnätter är väl något alldeles särskilt. Mystiska och behagliga.

Hundkex

Allt var tyst och stilla när jag var ute, precis som i en saga. Iallafall när jag tog bilden, för precis efter att jag tryckt av hoppade en hare upp ur gräset och herregud,  jag hade armar och ben överallt.  Att jag inte kastade kameran i rena förskräckelsen.

solcellslykta

Senare kom ett stilla regn. Solcellslyktan som laddat upp sitt batteri under dagen lyste på trappan. Jag andas in lugnet och känner hur jag landar  och kommer till ro inför natten. Känner en sån tacksamhet att få uppleva såna här stunder, en tacksamhet och ödmjukhet för livet.

Fast vart är värmen? Brr…

Kram Maria

3 thoughts on “Sommarnätter

 1. Hannis

  Dom ljusa nätterna är som bomull för själen.
  Eller ljuset överhuvudtaget.
  Vacker bild på blomman!!

  Är jättenöjd med den grå väggen. Provade svart vägg tidigare men det blev för hårt.

  Kram Hannis

  Svara
 2. Sofia - Hildas hem

  Ja, dessa ljusa tider är fantastiska. Jag älskar i synnerhet de ljusa tidiga morgnarna när dimmorna slingrar sig liks älvor över ängarna. Det är underbart!
  Kram Sofia

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s