Snart student

Den blomstertid nu kommer… jo det märker man på stressnivån 😉  herrejisses säger jag bara. Studentexamen och allt som ska till.  Så tar man en liten suck och känner att jo, men faktiskt, vi ligger i fas med planeringarna.

IMG_9383-gräsetDå, precis då händer det som inte ska hända, som sätter hela planeringen ur spel. Kör ihop sig med dubbelbokningar, jobb och det ena och det andra. Då får mor i huset lite att grunna på och reda upp ska jag säga.pion3Men vet ni? Helt mirakulöst ordnar det upp sig på bästa sätt. Jag tror faktiskt att det blir bättre t o m. Livet är bra magiskt. Det tackar jag allra hjärtligast för 😀

Ha en skön Pingstdag. Det ska jag. Lite fix och bestyr men jag lovar, jag ska sätta mig i gräset med en kaffekopp och vicka i tårna och lukta på pionerna som börjat blomma.

Kam Maria

1 thought on “Snart student

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s