Studentförberedelser

Vi är i studentfixartagen här. Just det här med dukning är rätt kul. Men där har jag inget att säga till om. Bara fått order att det ska vara festligt, snyggt och romantiskt. Men stilrent. (hon kan möjligtvis tänka sig dovt grönt och en dov rosa ton för att få lite färg)  hon vet hur hon vill ha det och vi letar inspiration på nätet.

Bild lånad från livet hemma ikea

Bild lånad från Livet hemma ikea

Undrar vad hon säger om dessa bilder. Tycker de var snygga och stilrena, men för att få det lite mer romantiskt kan man ju byta bort det svarta och så kommer vi ifrån det klassiska blå-gula. Roligt med något nytt. Misstänker att ballongerna kommer hon att rata 😉

bild lånad från Livet hemma ikea

Det ska vara snabbt och enkelt att fixa och lika lätt att städa undan för det är kö till lokalen vi ska hålla mottagningen och vi får nyckeln på morgonen samma dag. Hur Elinore ska vara säker på att det blir som hon tänkt det har hon en lösning på. Nämligen, duka hemma, ta kort och så ska vi göra likadant medan hon är i skolan. Jojo..Inte en suck att man som mamma får vara med och kika i skolan inte.. hoppas jag hinner klart och kan möta henne tills hon springer ut.

Har ni några kalas i vår?

Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s