Stund att spara

Smög mig ut tidigt i morse. Eller tidigt och tidigt.. alla andra sov fortfarande iallafall, och tog med mig kameran. Vill fånga alla de här stunderna  i en burk att ta fram när det behövs. Det var helt stilla, bara fåglarna hördes. Kändes lite sommar men solen lurades inifrån. Brr vad kallt det var.

daggkåpaIMG_8969 IMG_8998kungängsliljavitkungsängsllja

Kan inte få nog av de vackra liljorna och det låg några vattendroppar kvar dekorativt i daggkåpan. En skön om än en kall stund. Sen blev det den obligatoriska kaffekoppen under filten och jag hoppas innerligt att träningsvärken from hell släpper i mina ben nu.. jag har ju pass ikväll. Bra att man tänker till innan 😉

Ha en fin söndag

Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s