Vårträdgård de luxe

Äntligen har kungsängsliljorna slagit sig ner. Varje år petar jag ner några lökar och varje år har jag varit lika besviken över att de inte kommer upp. Men i år kommer de. Både lila och vita.kungsängslilja-lila kungsängslilja-vit

Kan inte se mig mätt på dem. Så söta och så sirliga.vitsippa

En annan glad överraskning i trädgården i år var vitsippan. Den har också slagit sig ner. Två stycken men ack så vackra. Nu kan de ju bara sprida ut sig eller hur? Vilken trädgård va? Både blåsippor, kungsängsliljor och vitsippor. Underbart att kunna strosa runt och njuta av.

Önskar dig en riktigt glad och trevlig valborg.

Kram Maria

1 thought on “Vårträdgård de luxe

 1. choicesbyannie

  kungsängsliljan är så vacker, en sådan står på min önske lista;) I år fick vi också vitsippor i trädgården, tre till antalet och jag hoppas de sprider sig som bara den för det är en blomma jag verkligen inte kan se mig mätt på.

  Önskar dig en fin valborg
  Kram
  Annie

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s