Stopp stanna!

Jag vill dra i handbromsen. Få tiden att stanna, få saker och ting att stanna upp en liten stund, precis så jag hinner att andas och landa i allt som är. Det går ifrån det ena till det andra innan jag ens hinner blinka. Nu har det vart tufft en tid. Sjuka småbarn, hjärtsvikt ett rejält skov av reumatism och en hund som blev för gammal och sjuk och idag fattas oss nått oerhört. Jag vill bara stanna och känna att jag hinner ikapp och att hinna se våren som är på väg. Löven som spricker fram mellan alla nysningar och blommorna som kommer upp.

Varje dag så går jag  ett varv runt i trädgården för att se vad som händer,  då ser jag  ett tema, ett mönster som visar sig.. olika nyanser av blått 😉

Bild: Snickaregården

Bild: Snickaregården

blåsippascilla

Får kanske ta och slänga in lite färg i rabatterna 😉

Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s