Vecka sex

100happydaysutmaningen fortsätter. Ibland är det inte det lättaste att hitta positiva saker när allt känns skit. Men det finns alltid något. Hur otroligt det än låter.

Den här veckan börjar med ett glädjerop och lättnad. På tredje försöket så fixar DHL att leverera fram ett paket utan att det är i tusen bitar. Självklart hamnar det på dagens bild 🙂

Bild:Snickaregårdens Instagram

Bild:Snickaregårdens Instagram

Nästa dag kom Elinore hem och visade upp sin mössa.

Bild:Snickaregårdens Instagram

Bild:Snickaregårdens Instagram

Glad, stolt och tårögd. Hur ska det bli den dagen då hon verkligen springer ut..? Phu..

IMG_20140214_182530

Bild:Snickaregårdens instagram

Efter en lång dag i stan och få komma hem i soffan med OS och fredagsmys. IMG_20140215_163737Oroligheter och tunga besked ger en orolig själ. Då passar den här hörnan in. I Frid och balans området om man pratar feng shui. Där buddan hjälper mig att påminna mig om här och nu, att andas lite lungnare och med magen. Han hjälper mig att landa. Elefanten visar på den styrka vi har inom oss.

Bild:Snickaregårdens instagram

Bild:Snickaregårdens instagram

Blev påmind om böckernas magi av Viktoria. Var länge sen jag läste ordentligt. Blir mest att man läser på dator, platta eller telefon. Så jag la mig supertidigt och läste. SÅ rogivande, så mysigt. Det är nått visst med en bra bok trots den digitala världen.

En tung dag. Många tårar, och var det inte för en så var det för en annan. Älskar min familj. Både min egna och den jag kommer ifrån och i många år har jag känt mig som en varghona. Gud nåde den som bråkar med min flock. Ja ni vet. Helt plötsligt förvandlas man och inte bara vid fullmåne 😉  Tacksam för att jag har dem och det får dagens bild av kungsängsliljor visa. Även första gången jag var ute i tid och fick tag på dem.

Bild:Snickaregårdens instagram

Bild:Snickaregårdens instagram

Bild:Snickaregårdens instagram

Bild:Snickaregårdens instagram

Så var jag och hälsade på min syster en dag. Så himla skönt!

Några ögonblick av min vecka som gått.

Nu är det full fart fredag och snart är det dags för veckans bästa kväll 😉 sen går vi på sportlov här. Ska bli så skönt med lite ledighet.

Kram Maria

5 thoughts on “Vecka sex

 1. Home2tiny

  Stora o många kramisar. När allt känns skit så är det skönt att ha sin familj runt sig, de ger en kraften att skaka av sig det tråkiga o se glädjen framför sig. Njut av fredagen o ta hand om dig. Tina

  Svara
 2. Hanna

  Då har vi barn som är lika gamla, jag har också sett en studentmössa i veckan
  Ha en fortsatt fin helg
  Hanna

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s